Франчайзинг предложения

Франчайзинг предложения от NiceCream .
Нека Ви помогнем
да извървите пътя от отварянето на обекта, до постигането на обороти над 1000лв. / ден от един брой машина за тайландски сладолед.

Търсите идеи за малък бизнес?

Започнете малък бизнес, чрез нашия франчайзиниг!

Nice Cream logo PNG
идеи за бизнес - франчайзинг стъпки

Избор

Помагаме Ви да изберете най- правилния франчайзинг пакет за Вас! Обект в мол? Чудесна идея! На улицата или пред кафе? Разгледайте нашите пакети и изберете.

Създаване

Машини и други ДМА за бизнеса, "ноу хау", озаконяване и обучения на персонал. Ще Ви съдействаме във всичко това, дори и повече!

Развитие

След като отворите, се заемаме да Ви популяризираме, чрез иновативни и актуални рекламни и маркетинг практики, които работят.

6 идеи за малък бизнес,
чрез франчайзинг от Найс Крийм 

Ето някои идеи за малък бизнес, които може да изградите на база нашите франчайзинг пакети.

Сезонен тайландски сладолед

Ние сме едни от първите, продаващи тай сладолед. Позволете ни да Ви предадем 4+ годишен опит, помагайки Ви да изградите успешен обект, постигащ 1000+ лв/ ден обороти и доволни клиенти, които се връщат отново и отново.

Статичен или на колела, ще изградим Вашия обект и ще продължим да го развиваме и в последствие.

Целогодишен обект

Ние ще се погрижим за всичко:

ДМА, ДНА и цялостно оборудване
✓ Дизайн и брандиране на обекта
✓ „Ноу хау“ и добри практики
Стъпки за озаконяване
✓ уеб сайт и маркетинг
✓ Обучения и пълен съпорт

Oбект в търговски център

Нашият франчайзинг е подходящ за позициониране в МОЛ или друг тип търговски център. Търсите български франчайзинг, по- достъпен от западните? Разработихме NiceCream ™, така че да е атрактивен. 

Грижим се за Вашия успех дългосрочно.

Обект до детска площадка

Основна таргет група са майки (или бащи) с деца. Позиционирайки обект в овеселителен парк или детска площадка, или като част от кафе до такава, Вие прибавяте допълнителен атракцион, на който децата освен да похапнат 100% натурален и здравословен сладолед, могат и да се забавляват истински.  Гарантирано успешен атракцион за деца!

Симбиоза с друг обект

Франчайзинг пакетите ни са подходящи, като допълнение към:

✓ фаст фууд обекти
питейни заведения и кафета
✓ ресторанти,
сладкарници
✓ курортни атракциони

Добавяте атракцион и 100% качество.

Атракцион на събития

През годините работихме с редица фирми и частни събитияТози тип сладолед е изключително атрактивен за хората. Редят се пред обекта не просто да опитат, а да гледат и да се забавляват. „Атракционното готвене“, присъстващо в концепциите на NiceCream  ™ , прави марката желан участник в почти всяко събитие. 

идеи за малък бизнес и франчайзинг валери петров

Като един от организаторите на "улицата на готвачите", мога да изразя удовлетворението си от работата с NiceCream. Винаги ги позиционирам отпред, привличат големи тълпи от хора и интерес.

Валери Петров
Улицата на готвачите
идеи за малък бизнес и франчайзинг христина петрова

NiceCream е редовен участник на "Фермерски пазари" Варна, от самото създаване. Концепцията ни са само истински храни, собствено производство. Единствения сладолед, който покрива тези изисквания.

Христина Петрова
Фермерски пазари, Варна
идеи за малък бизнес и франчайзинг харис Мамолакис

Търсих да закупя готово решение за тайландски сладолед, включващо както машините, така и бизнес модел. Достигнах до NiceCream и съм изключително доволен от машините и обученията.

Харис Мамулакис
Предприемач

Франчайзинг NiceCream,
нека споделим своя успех с Вас

Франчайзинг с прозрачни условия и всичко нужно, за да създадете успешен малък бизнес.
Искате да продавате сладолед, който е същевременно атрактивен и изцяло натурален?

Ето какво можем да Ви осигурим, чрез нашия франчайзинг и бизнес пакети!

Пълно оборудване и машини

Доста хора стартиращи тайландски сладолед, си мислят, че като си закупят машина и са се оборудвали с всичко нужно. Истината обаче е, че ще Ви трябват още редица неща. Знаем го от опита на нашите обекти и Ви предлагаме готови комплекти.

Брандиране, дизайн и маркетинг

Всеки нов бизнес през 21 век трябва да има своята визия от логото, до визитките, уеб сайта и всичко останало, за да се промотирате активно и Вашия обект да е успешен. Помислихме за всичко, за да успеете!

Обучения и добри практики

Разполагаме с полезни практики, благодарение на които сме постигали по 1500+ лв/ ден обороти през топлия сезон и то една машина. Ще обучим както мениджърския, така и оперативния персонал на всичко нужно, за да е успешен Вашия бизнес. Вашият успех е и наш! 

Сладолед и сладкарство

Получавате специализиран кулинарен курс за направата на сладолед. За разлика от другите марки, за да гарантираме 100% натурален състав на сладоледа, ние не го произвеждаме. Готвим го по професионална технология и рецепти и смело го наричаме „домашен“ .

Законови изисквания

Можем да Ви предложим съдействие по озаконяването на Вашия обект. Макар и да не сме юристи, минали сме през тези неща и можем да Ви спестим тези подводни камъни и да Ви дадем насоки.

Пълно съдействие

След стартиране на бизнеса си, ние продължаваме да Ви помагаме, чрез постоянни съвети и напътствия. Също така активно увеличаваме Вашите приходи, чрез доказано работещи рекламни и маркетингови техники.

Франчайзинг цени и условия

Франчайзинг и оборудване на изгодни цени и условия и механизъм за възрвъщаемост още през първата година.
Ако искате да започнете малък бизнес за продажба на тайландски сладолед или да го включите към менюто на Вашето заведение, ние сме разумното решение.

Първоначална такса: 7 000лв.
Месечна такса: 7% от прихода, но не по- малко от 300лв/ активен месец
Допълнителна инвестиция: 10 000- 50 000лв. , според вида обект
Срок на договора: 2-5 години
Бранш: Търговия с храни/ сладолед

НАМАЛЕНИЕ НА МАШИНИТЕ: -20% за франчайзинг партньори

Машини за тайландски сладолед

Машини за тайландски сладолед, на преференциални цени през зимния сезон. NiceCream   e oфициален търговски представител за източна Европа на завод за такъв тип машини в Китай. Не просто търгуваме с тези машини. Знаем как се прави успешен бизнес, чрез тях и можем да Ви помогнем…

Включете тайландски сладолед в менюто си за топлия сезон!

машина за тайландски сладолед 1690лв NiceCream